Advokatbistand  til ansættelse og medarbejdere

Advokatbistand til ansættelse og medarbejdere

februar 7, 2022 Slået fra Af Admin

Som direktør for en mindre virksomhed med nogle få ansatte, kom jeg lidt ud på de dybe vand, som man så pænt siger det. Jeg havde ikke lige helt styr på lovgivningen, og hvile love der galt for mig og mine ansatte. Det kom til at koste mig en del penge, og derfor lovede jeg mig selv, at dette aldrig skulle ske igen. Så jeg kontaktede vqa.dk og fik et gratis og uforpligtende rådgivningsmøde – det var noget af det klogeste jeg har gjort, og jeg har aldrig fortrudt det siden hen. Jeg blev virkelig klædt på, til at være den direktør der havde styr på tingene – vi fik udarbejdet nogle ansættelsespapirer, og fik styr på al det juridiske tam tam der skulle være styr på – så fik jeg lavet den aftale at hvis jeg yderligere var i tvivl om noget lovgivningsmæssigt, kunne jeg bare ringe.

VQ advokat bistand

Jeg tror ikke jeg har mødt nogen der har så megen viden inden for ansættelse og medarbejdere, som dem jeg havde med at gøre hos vqa.dk – det var bare hurtig og sikker rådgivning, og jeg var tryg ved at de VQ Advokater jeg havde med at gøre. Jeg følte mig godt behandlet – og de var yderst hjælpsomme. Det at jeg ikke havde styr på hverken ansættelseskontrakter, eller i forhold til fratrædelse, som varsling, opsigelse og bortvisning var jo en katastrofe der kostede mig dyrt. Nu ringer jeg bare til VQ advokaterne når der er noget mine medarbejdere eller jeg er i tvivl om.