Bedre nærvær med UskyldensHjerte

Bedre nærvær med UskyldensHjerte

marts 2, 2022 Slået fra Af Admin

UskyldensHjerte er et sted hvor man via en samarbejdsaftale får mere bevidsthed om sig selv, og lærer at blive mere nærværende i dagligdagen. Det er selvfølgelig ikke bare sådan noget man lærer fra den ene dag til den anden, men som så meget andet, så gør øvelse mester – og hos UskyldensHjerte får man de værktøjer man skal anvende når man øver sig – det gode er at man har en coach lige ved hånden. Der er mange måder at komme til målet på, og da vi alle er forskellige, så er der selvfølgelig også forskellige veje og redskaber man bruger og kan anvende. Jeg selv anvendte det jeg kalder – nemme veje – men det syntes jeg de var for mig – det var Hypnose og Reiki healing.

Reiki healing med Uskyldenshjerte.dk

Jeg lærte at anvende Reiki healings metoder til at heale mig selv, blive mere nærværende. Det man ser på billedet, er en af de metoder jeg brugte var at placere hænderne som vist på billedet, mærke hænderne og deres energi samtidig med at jeg kunne mærke hjertet slå – mit fokus var på mig selv, åndedræt og hjertet. Udover Reiki metoden, så fik jeg også Hypnosen hos UskyldensHjerte, og her handlede det om at finde ind til nye sætninger i mit hoved, som så under hypnose terapien blev sagt til mig flere og flere gange. Man kan altid kontakte Uskyldens Hjerte for at få en snak om hvad det er man har brug for hjælp til, og om det er noget man kan bruge.