Friluftsliv og udebrusere

Friluftsliv og udebrusere

januar 25, 2022 Slået fra Af Admin

For mig hører friluftsliv og udebrusere lidt sammen, flere og flere ting hedder back to nature, og det kan man vel også kalde disse udebrusere, der er begyndt at poppe op rundt omkring. I starten havde jeg kun stiftet bekendtskab med dem i udlandet ved stranden, her var de sat op så man lige kunne skylle sig efter sin tur ved stranden og få skyllet alt sandet væk, inden strømper og sko kom på. Senere er de også begyndt at komme på de danske strande, med det samme formål – og nu kan man også etablere dem hjemme hos sig selv. Min veninde har en af disse her vildmarksbade, og det var en af de skønneste oplevelser jeg har haft sammen med hende, den aften hvor vi tændte op med brænde i vildmarksbadet, spiste lækkert mad, for til sidst at nyde den stjerneklare aften med dejlig vin i det dejlige varme vand.

Udebruser i naturen

Min veninde havde også en af disse udebrusere, så vi lige kunne skylle os efter vores bad i vildmarksbadet – det blev det kolde gys ovenpå det dejlige varme vildmarksbad. Jeg selv blev helt høj af denne vekselvirkning mellem det varme og det kolde, og min krop fik det så godt bagefter, at jeg selv fik anskaffet mig på vildmarksbadet og Udebruser hjemme i sommerhuset. Det bliver flittigt brugt, og når jeg har brug for lidt adspredelse, så napper jeg vinterbadeklubbens faciliteter, da jeg her også får den lidt mere sociale element med ind i mit liv.