Kender du den bedste opskrift på pandekager?

Kender du den bedste opskrift på pandekager?

juli 18, 2022 Slået fra Af Admin

Pandekager er for mange noget, som de fik at spise, da de var små, for hvem kan ikke huske tegnefilmene eller tegneserierne med Rasmus Klump, som der altid gik rundt med en pandekage i hånden, der var rullet sammen, og hvor der var syltetøj i midten? Det var som regel af typen jordbær.
Derfor ville mange børn gerne have det samme at spise, så det blev serveret som dessert til aftensmaden, men der var også de steder, hvor man spiste det som selve aftensmaden, og det var før, man kendte til, at der var noget, som der hed madpandekager, for det var noget helt andet.
Man kunne snakke længe om, hvordan pandekagen skulle foldes, om den skulle spises med fingrene, eller den skulle skæres ud; skulle der syltetøj i eller ej, og hvad skulle det eventuelt være for noget syltetøj?
Hvad med sukker og is? Der var mange muligheder med den skals fyld.
Men det starter alt sammen med, at man har nogle gode opskrifter på pandekager, som man kan vælge blandt.

Der er en del opskrifter på pandekager

Måske prøvede dine forældre sig bare frem, når der skulle laves pandekager, og resultatet blev derefter, og man vidste ikke bedre selv, så man troede, det var sådan, de skulle smage.
Da man så besøgte venner, hvor man også fik pandekager at spise, så kunne man se, at det kunne gøres bedre.
Så som voksen forsøgte man at efterligne den opskrift, som man havde oplevet af gode pandekager tidligere, men det blev som regel noget, man forsøgte at huske sig frem til, og det gik næppe så godt.
Nu om stunder er det jo også meget moderne, at man søger på nettet efter gode opskrifter, og her kan man da også sagtens finde opskrifter på pandekager, så det er bare med at prøve sig frem, for der er jo ingen, der siger, at man skal lave dem på samme måde hver gang, men man finder nok den opskrift, som der passer bedst til ens smagsløg.