Sildebensborde

februar 25, 2022 Slået fra Af Admin

SADA Design vægter naturen og det gode håndværk i særlig høj grad. Derfor sliber vi vores sildebensborde af to omgange, samt giver dem lak af to omgange. Bordene laves i egetræ og kan tilpasses efter kundens behov og præferencer. Du skal blot gå ind på hjemmesiden, eller sende os en mail med dine ønsker til mål, farve og ønske til bordben.

Vores sildebensborde kan fås i et hav af forskellige former og oliefarver, så det er kun fantasien og dine behov, der sætter grænser.

Vi producerer håndlavede unika møbler for enhver smag og ønsker samtidig at passer på naturen. Vi anvender derfor kun FSC certificeret træ til alle vores produkter, hvilket betyder at der i skoven aldrig bliver fældet mere træ, end den selv kan nå at reproducere. Derudover betyder det også at der bliver taget hånd om at dyr og planteliv bliver beskyttet.

Gode og holdbare miljøvenlige produkter, kan være med til at passe på vores natur.

Alle produkterne hos SADA Design er dansk produceret og lavet i hånden og vores produkter bliver derfor aldrig helt ens, som hvis de var lavet i en maskine. Du kan derfor få dit helt eget unikke sildebensbord, som man ikke finder alle steder.

Hos SADA Design sætter vi kundens behov i centrum, og man er derfor altid velkommen til at kontakte os for at komme med foreslag til nye produkter eller ændringer.

Saml din familie og venner omkring et unikt, håndlavet specialmøbel fra SADA Design og bring naturen med ind i din spisestue.