Soul og Body massage en mirakelkur

Soul og Body massage en mirakelkur

marts 1, 2022 Slået fra Af Admin

Massage og livsstil, det hører simpelthen bare sammen, ligesom krop og sjæl – så når jeg lige mangler lidt energi eller syntes at jeg har lidt uro eller ubalance i min krop, så bestiller jeg simpelthen tid til en gang Soul og body massage – heldigvis findes desmaamirakler.dk, hvor de kan denne form for massage. Jeg kan ikke beskrive hvad det er der sker i kroppen, men når jeg har haft fået denne slags massage, så har jeg bare mere energi og overskud i dagligdagen bagefter – og det er lige det jeg går efter. Derfor kalder jeg det også Soul og Body massage en mirakelkur. Jeg ville ønske at alle kunne give sig selv denne luksus – eller at de fik en gang Soul og Body massage i gave. Det gør jeg nemlig også nogen gange, ønsker mig det i gave.

De store og små mirakler

Det er selvfølgelig ikke altid at en enkelt gang massage eller healing giver den ønskede effekt – men så skal man lige tænke over hvor mange år der er gået, hvor man ikke har fået nogen behandling. Jeg selv kommer ofte hos De små mirakler, og da jeg går der jævnligt, så får jeg også meget hurtigere en god effekt og et skud energi og balancen genoprettet. Især her i den lidt grå tid, og hvor der har været Corona, tænker jeg ikke jeg er den eneste der er kommet noget ud af balance, men det gør jeg så noget ved. Jeg er ved at blive kvalt, og det vil jeg ud af.